Examentraining + proefexamen

De indeling van het examen is bekend. 's Ochtends doen Rob en Jos examen en 's middags is het de beurt aan Erwin en Vincent. Een aantal lopers hebben zich opgegeven om als "proefkonijn" te dienen. Vanuit deze lopers zijn groepen samengesteld die zoveel mogelijk aansluiten bij de groep waar de examenandi training geven. 

De ochtendgroep bestaat uit: Peter Rebergen, Jessica Gerlach, Adriaan Koster, Manuel Sousa Inocencio, Astrid Ophof, Martin van Buuren, Annette Verhoeven, Arie Oosterwijk, Sandra Weterings, Nancy Sloos, Diane Heuvelman, Wim Smit, Warren Dix, Aad van Vianen, Arie van Os, Erik Snijders, Willie van Lier

De middagploeg: Rody Hoogerwaard, Pia van Beek, Caroline Boudesteijn, Marianne van Poppel, Hilke Stibbe, Sylvia Broere, Patrice van Gelder, Linda Mersel, Jet Ooms, Elze vd Linden, Janni Buijense, Monique Smit, Charissa de Koning, Renette Dirven.

Het ochtend examen is van 10:00-11:50 uur, het middag programma loopt van 13:00 tot 14:50 uur. Om resp 9:45 en 12:45 start de warming-up. De warming-up is geen onderdeel van het examen en wordt door anderen verzorgd. Het examen bestaat uit 10 minuten planningsinterview, 15 minuten training kern 1 (loopscholing) en 15 minuten training kern 2 (hardlopen) en 15 minuten reflectie-interview. Vervolgens dezelfde cyclus voor de volgende trainer.

We willen de hele procedure een keer doorlopen en daarom zijn er proefexamens ingepland. Voor de ochtendgroep is dat op dinsdag 12 september en voor de middaggroep donderdag 21 september. Dit gebeurt tijdens de normale trainingsuren.

De grootte van de groepen is vrijwel het minimale vereiste. Terwijl er een aantal blessures bekend zijn. Het is dus essentieel dat de trainers er op kunnen vertrouwen dat je aanwezig bent.

Zoals hierboven al gezegd schommelt het aantal deelnemers rond het minimum. In verband met blessures en andere onvoorziene omstandigheden willen we jullie oproepen om je aan te melden. Dit kan door hier te klikken.

 


Twitter